Про компанію

Конкурс операторів великовантажних самоскидів і бульдозерів Сaterpillar

Конкурс операторів великовантажних самоскидів і бульдозерів Сaterpillar
Металургійний комплекс - одна з основних індустрій України. А День металурга, можна вважати всенародним святом. На честь цього професійного свята працівників металургійної та гірничодобувної промисловості Полтавський (ПГЗК) і Єристівський (Ергоком) гірничо-збагачувальні комбінати організували конкурс операторів великовантажних самоскидів і бульдозерів Сaterpillar, а компанія Цеппелін Україна взяла участь у нагородженні цінними призами операторів, які зазначили себе кращим чином.

Робота в кар'єрах, та ще й на великогабаритної техніки характеризується підвищеною небезпекою, а умови роботи не можна назвати легкими.
Тому водії самоскидів, бульдозерів, навантажувачів заслуговують окремої похвали за свою працю, майстерність і внесок в гірничодобувне справу.

      

За умовами конкурсу, оператори демонстрували не лише практичні навички водіння, але і теоритические знання.
За підсумками змагань на великовантажних самоскидах серед операторів Ергоком, місця розподілилися наступним чином:
  • 1 місце - Панченко А.В. 
  • 2 місце - Коваленко А.А. 
  • 3 місце - Сокур П.П. 
Загалом у конкурсі взяли участь: Житник В.М., Довгаль Д.Ю., Семерій С.В., Король А.В., Бідник Д.В., Деріпасько Є.В., Нехоца А.А., Цимбал Р.В., Чайка В.П., Порубай О.В.

Серед бульдозеристів Ергоком-а переможцями стали наступні оператори:
  • 1 місце - Гетьманець О. 
  • 2 місце - Терещенко Ю. 
  • 3 місце - Раков А., Лебідь А. 
У конкурсі брали участь: Еман А. Аксьонов А. Гордієнко І. Лемещук Р. Бондаренко Є. Гусєв С.

Також хочемо зазначити кращий екіпаж бульдозеристів Cat D10T 2014 року по версії Цеппелін Україна, УГДМ і ДНРУ (Дніпровське Рудо Управління), які працюють на Полтавському гірничо-збагачувальному комбінаті:

Степанов Антон Олександрович, Гапон Руслан Володимирович; Данилюк Ігор Трохимович, Петренко Сергій Андрійович; а найкращий склад водіїв автосамоскидів CAT 785C: Кобилка Валерій Борисович, Чигринець Юрій Миколайович, Григола Юрій Степанович, Мамченко Павло Васильович.

      

Всім переможцям та учасникам були вручені цінні подарунки від Цеппелін Україна.
Бажаємо водіям великовантажного транспорту здоров'я, удачі та успіхів у їх нелегкій справі!



ТОВ "Єристівський ГЗК" і ВАТ "Полтавський ГЗК" - найбільші підприємства гірничодобувної промисловості України та СНД. Ці Комбінати основні експортери залізорудних окатишів в Україні. Більше 85% своєї продукції "Полтавський ГЗК" експортує в Австрію, Румунію, Польщу, Болгарію, Чехію, Словаччину, Сербію і Чорногорію, Італію та інші країни. На сьогодні комбінати основні експортери залізорудних окатишів в Європу.
Підприємства здійснюють повний технологічний цикл: від видобутку сирої руди - до виробництва залізорудних окатишів, підготовленої сировини для металургійних заводів.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин