Про компанію

Історія створення легенди: особливості Cat® D10T2 (частина 1)

Історія створення легенди: особливості Cat® D10T2 (частина 1)

Весною 1977 року бульдозер Cat® D10 вперше показали офіційним представникам компанії Caterpillar Inc, а згодом - запустили в серійне виробництво. На той час цю модель визнали найпотужнішою в світі.

Професіонали забезпечили цього велетня силовою установкою потужністю в 700 к.с. (520 кВт). В результаті інженерам вдалося все-таки випередити по всіх показниках одвічного конкурента – «японського важковаговика» з Токіо, фірми Komatsu Limited.  


Протягом 1978 - 1986 років завод компанії Caterpillar East Peoria Plant випустив близько тисячі одиниць Cat® D10S. Кількість проданих D10-их за цей же період перевищила кількість реалізованих бульдозерів інших світових компаній - Komatsu і Fiat-Allis, чим був спричинений фурор в усьому світі.  

    

З часом, вимоги в гірничодобувній галузі змінювались та зростали, але компанія Caterpillar миттєво зреагувала на цю тенденцію і оновила свою ринкову стратегію.

До ряду оновлених моделей додали машини ще більшої потужності та з більш сучасною комплектацією. У новій ієрархії компанії Caterpillar Inc цією моделлю стає - Cat® D11N, 770 к.с. (570 кВт), а також її більш пізні модифікації: D11R і D11T.

Модель Cat® D10 створила основу для розвитку «бульдозерів великої потужності». Інженери почали працювати над розширенням лінійки. Конвеєри заводу з кожним днем набирали все більших обертів з випуску спецтехніки. З часом, Cat® D10 замінив D11-ий – більш потужний та сучасний. Відповідна класифікація діє і сьогодні.


За сорокарічну історію конвеєрного життя - розпочинаючи з першого покоління існування моделі Cat® D10, техніка лінійки дивувала своїх власників універсальними сучасними технічними інноваціями та досягненням стовідсоткової зручності в користуванні.

Головна особливість бульдозера полягає у здатності виконувати роботу на різних за розміром та складністю будівельних майданчиках, а володіння запасом міцності чудово підходить для здійснення робіт в кар'єрах.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин