Про компанію

Технології від Caterpillar: 5 способів підвищити ефективність техніки

Технології від Caterpillar: 5 способів підвищити ефективність техніки

Інноваційна діяльність компанії Caterpillar спрямована на підвищення ефективності роботи техніки кожного клієнта. Саме тому розробники працюють над тим, щоб автоматизувати виконання рутинних операцій, підвищити точність виконуваних робіт, знизити витрати палива і часу, зробити роботу оператора максимально комфортною і безпечною, а також забезпечити комплексний контроль над технічним станом кожної машини.

CAT® CONNECT
Технологія CAT® CONNECT призначена для збору і аналізу даних про стан техніки. Такий контроль дозволяє відстежувати місце розташування, витрату палива, час роботи, коефіцієнт завантаження, а також наявність забруднень в рідинах кожної машини. Завдяки цьому можна оптимізувати експлуатаційні витрати і підвищити технічну готовність автопарку.


CAT® MINESTAR™
Безпека працівників при максимальній продуктивності техніки - одна з головних задач, яку ставлять перед собою конструктори компанії Caterpillar. Так, була розроблена система Cat® MineStar ™, за допомогою якої здійснюється контроль над усіма операціями гірничодобувної техніки виходячи з особливостей шахти. Технологія дозволяє відстежувати і планувати максимально точне виконання операцій: від переміщення матеріалу до побудови стратегій.


УПРАВЛІННЯ ПАРКОМ ТЕХНІКИ
Технології Caterpillar по управлінню парком техніки дозволяють відслідковувати життєвий цикл всіх машин, щоб забезпечити максимальну готовність кожної одиниці до роботи. Крім цього, за допомогою системи можна планувати пересування техніки та виконання операцій таким чином, щоб витрати часу і палива були мінімальними. А за рахунок збереження конфігурацій для одноразово здійсненого робочого циклу, оператор може керувати технікою за допомогою натискання всього однієї кнопки. Це істотно полегшує роботу і дозволяє йому залишатися максимально продуктивним протягом усього дня.

РІШЕННЯ ДЛЯ ЗЕМЛЕРИЙНОЇ ТЕХНІКИ
Інновації, які Caterpillar пропонує для землерийної техніки, спрямовані на підвищення ефективності виконуваних робіт за рахунок збору повної інформації про всі особливості робочої ділянки. Завдяки цьому у оператора формується чітке уявлення про майданчик, значно скорочуються витрати часу і ресурсів на його підготовку.


TIER 4
Оптимальне поєднання паливної, повітряної і електронної системи ACERT ™, встановленої на двигун Tier 4 Interim / Stage IIIB з урахуванням його обсягу, а також в залежності від області застосування техніки, дозволяє машині залишатися максимально продуктивною протягом всього терміну експлуатації. Така надійність і готовність спецтехніки до роботи стане запорукою успіху кожного підприємства.



Щоб дізнатися більше про те, які передові технології Caterpillar підвищать ефективність саме вашого бізнесу, телефонуйте 0 800 300 350. Фахівці компанії "Цеппелін Україна" з радістю дадуть відповідь на всі ваші запитання!

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин