Про компанію

Дві нові моделі перевантажувачів від Caterpillar – МН3049 і МН3059

Дві нові моделі перевантажувачів від Caterpillar - МН3049 і МН3059
Ринок спецтехніки поповнився двома новими моделями перевантажувачів виробництва компанії Caterpillar - МН3059 і МН3049 з експлуатаційною масою 58,96 т. і 50,35 т. відповідно. Обидві машини мають колісне виконання ходової частини і прекрасно поєднують у собі переваги, традиційно властиві техніці Cat. Надійна і міцна силова конструкція в поєднанні з потужною гідравлічною системою і високими показниками паливної ефективності, дозволяє новим перевантажувачі демонструвати високий рівень продуктивності робіт при винятковій безпеки і простоті обслуговування.



В якості силового агрегату обидва перевантажувача використовують дизельний двигун САТ С9 Acert c робочим об'ємом 8,8 л, що дозволяє досягти розрахункової потужності 300 і 325 кінських сил, відповідно для моделей МН 3049 і МН3059. Електронна система керування подачею пального до насос-форсунок і можливість механічного регулювання потоку повітря, що нагнітається забезпечують оптимальну роботу двигуна у всьому діапазоні робочих режимів при мінімальному споживанні палива.

Гідравлічна система обох моделей має два незалежних робочих насоса з регульованим приводом. Це дозволяє з високою точністю управляти подачею гідравлічного масла і розвивати в системі точне робочий тиск необхідне для поточного режиму роботи. В результаті перевантажувачі відрізняються високим відгуком гідросистеми, плавністю і точністю роботи при економічному споживанні палива.



Конструкція силових елементів перевантажувачів виконана таким чином, щоб зменшити кількість зварних з'єднань, а наявна зварювання виконана суцільними швами і відрізняється високою міцністю і надійністю. Спеціальне виконання силової рами рівномірно розподіляє навантаження по всіх конструкції, що знижує концентрацію високих напруг в найбільш навантажених вузлах машин.

Кабіна оператора оснащена підйомним гідромеханізмом з ексклюзивною функцією «вхід/вихід з рівня землі». Це не тільки дозволяє вибрати найбільш підходяще положення для кращого огляду робочої зони, а й значною мірою підвищує безпеку виконання робіт. Максимальна висота підйому кабіни оператора для моделі МН3049 становить 5,7 м, а для більш потужної моделі МН3059 - 7,2 м. При цьому повний цикл (підйом-опускання) займає всього 26 секунд. Конструкція кабіни передбачає наявність захисту від падаючих об'єктів (FOGS).

Більш детальна інформація про лінійку будівельної продукції представлена в розділі Будівельна техніка.
до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин