Про компанію

Ласкаво просимо в «Еру розумного заліза»

Ласкаво просимо в «Еру розумного заліза»

Дуглас Оберхельман, голова і генеральний директор компанії Caterpillar, розкрив суть поняття «розумного заліза» на виставці Bauma 2016 - найбільшій будівельній виставці в Мюнхені, Німеччина:

«Ера розумного заліза» - стратегія компанії Caterpillar, яка відображає її прагнення стати лідером, впроваджуючи цифрові рішення, призначені для підвищення продуктивності праці, ефективності, безпеки та прибутковості клієнтів. Компанія Caterpillar - провідний новатор в цій сфері. Ми збираємося стати світовим лідером в інноваціях в «розумному залізі», - заявив Оберхельман на прес-конференції.


Разом, Caterpillar і Zeppelin отримали 12.000 кв.м площі для демонстрації продукції на Bauma'16. Компанії представили понад шістдесят розробок, великий вибір інструментів для роботи, ряд супроводжуючих послуг.

«Ми завжди любимо демонструвати наші машини і двигуни, і ми надзвичайно горді тим, що продукція Caterpillar знаходиться в центрі уваги відвідувачів виставки, - заявляє Роб Чартер, президент групи компаній Caterpillar Inc. - Це не розробки технологій тільки заради "розробки". Це технології, орієнтовані на рішення проблем клієнтів. Наша команда працює з машинами, паровозами, двигунами і запчастинами, і усуває можливі труднощі користувачів, роблячи техніку більш "розумною". Також ми допомагаємо людям, які працюють з нашим обладнанням, зробити цей процес більш ефективним і безпечним».


На прес-конференції Д.Оберхельман також пояснив чим саме Caterpillar відрізняється від компаній-конкурентів, які також орієнтовані на цифрові технології:

«По-перше, ми вже давно займаємося цим. Наша база складає більше трьох мільйонів машин і двигунів у всьому світі. Цей фундамент дозволяє залишити конкурентів позаду.

По-друге, розгалуджена дилерська мережа дозволяє нам завжди залишатися поруч з клієнтами. У цьому найбільша конкурентна перевага компанії Caterpillar. Ми можемо швидко зреагувати на будь-яку проблему клієнта і вирішити її на місці.

По-третє, з 1925 року робота Caterpillar була присвячена тому, щоб допомогти клієнтам досягти успіху. Відвідайте будь-яку країну світу і ви побачите обладнання Caterpillar за роботою. Машини Cat® створюють цілі інфраструктури, надають енергію, займаються будівництвом. Подумайте про вигоди, якщо всі ці пристрої стануть «розумним залізом».

По-четверте, ми не збираємося пропонувати тільки одне рішення, ми випустимо кілька, щоб задовольнити потреби всіх наших користувачів в будівництві, гірничодобувній промисловості, енергетиці та транспорті».

Підводячи підсумки, Оберхельман сказав: «Наше бачення полягає в тому, що шляхом поліпшення Cat® Connect Technology і Services offerings, цілі автопарки і робоче обладнання - машини, двигуни, планшетні пристрої, смарт-пристрої і дрони - в результаті будуть обмінюватися інформацією на одній спільній платформі і говорити з клієнтом на одній мові. Чекаю цього моменту з нетерпінням».


Кращі технології Caterpillar:

1. Cat® Connect Technology - програмне і апаратне забезпечення, сумісне з Cat® і схожим обладнанням, призначене для надання клієнтам необхідних даних для оптимізації робочих процесів. Cat® Connect Technology включають в себе такі програми:

  • Link - рішення, яке фіксує важливі відомості про продуктивність і працездатність продукту. Робить інформацію доступною для більш легкого і швидкого прийняття управлінських рішень.

  • Grade і Compact - рішення, що допомагають операторам техніки переміщати матеріал більш точно за меншу кількість проходів.

  • Payload - бортова система, призначена для вантажних автомобілів і вантажного обладнання, яка збільшує ККД і зменшує тимчасові цикли.

2. Cat® 360 Advantage - продукт для повної експертної оцінки обладнання, який допоможе вирішити проблему клієнта на робочому майданчику.

3. Leverage Every Litre - навчальна ініціатива, яка містить інструменти, поради і ресурси, які допомагають користувачам Caterpillar вдосконалити паливну економічність і в результаті, збільшити дохід.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин