Про компанію

Caterpillar випустив 2 нові моделі колісних навантажувачів 980M і 982M

Caterpillar випустив 2 нові моделі колісних навантажувачів 980M і 982M
Модельний ряд середніх колісних навантажувачів Caterpillar доповнили дві нові моделі 980М і 982М. Кожна з нових моделей характеризується найвищим ступенем продуктивності і надійності. Завдяки новим дизельним двигунам CAT C13, виконаним за інноваційною технологією ACERT, навантажувачі відрізняються неперевершеною паливною економічністю, низький рівень токсичності викидів задовольняє вимогам останніх екологічних стандартів Tier 4 Final.
  
 
 
 

При проектуванні та виготовленні нових моделей виробник вніс кілька істотних конструктивних змін в навантажувачі, які дозволили підвищити універсальність нових машин і розширити діапазон їх можливого застосування. Коробка передач планетарного типу з інтегрованою системою регулювання плавності ходу надає новим моделям ряд переваг в показниках продуктивності та економічної ефективності при роботі під високими навантаженнями в несприятливих умовах праці. Обидві моделі 980 M і 982M оснащуються модернізованими гідросистемами з ефективним захистом від перегріву.
 

Модель 980М характеризується експлуатаційної масою 29,9-34,3 тонни і здатна розвивати потужність в 386 к.с. Більш потужний навантажувач 982М здатний розвивати потужність до 392 к.с. при експлуатаційної масі 34,2-36,2 тонни. Навантажувачі можуть комплектуватися ковшами об'ємом від 4,2 м3 до 13,75 м3.
 
  
 
 
 
  
  Велика увага виробників при проектуванні новинок було приділено зручності роботи оператора, що позитивно позначається на загальній продуктивності робіт. Так ухил сходинок для підйому в кабіну становить 15 градусів, завдяки чому підйом оператора відбувається набагато легше в порівнянні з вертикальними трапами. Всі скляні панелі для кращої оглядовості мають збільшену ширину. Усередині кабіни оператора знаходиться багатофункціональний сенсорний дисплей з зручним інтерфейсом. Блок управління дозволяє контролювати основні параметри навантажувача і управляти режимами його роботи. На монітор також виводиться зображення з задніх камер навантажувача.
 
  
  Конструкція навантажувачів оптимізована для полегшення робіт з їх сервісного обслуговування. Розташування паливних баків безпосередньо під двигуном з одного боку полегшують до них доступ, а з іншого дозволили спростити конструкцію паливної системи.   
 

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин