Про компанію

Caterpillar про ефективні способи управління персоналом. Оператори

Caterpillar про ефективні способи управління персоналом. Оператори

Які б передові технології не використали виробники спецтехніки, на сьогоднішній день оператор машини є одним з головних учасників робочого процесу. Від якості та ефективності його роботи багато в чому будуть залежати і показники вашого бізнесу.

Устаткування Caterpillar генерує велику кількість інформації про основні параметри і режимах роботи машин. Деякі з отриманих даних можна з легкістю використовувати для контролю роботи персоналу, оцінки кваліфікації оператора і загальної ефективності його роботи. Представлені нижче чотири нескладних поради, допоможуть вам, грунтуючись на даних отриманих з машини, дізнатися рівень кваліфікації своїх операторів і виконати необхідні дії для підвищення ефективності їх роботи.

1.       Контролюйте витрати палива оператором.

Оцінка витрати палива на одній і тій самій машині під управлінням різних операторів допоможе більше дізнатися про роботу кожного з них. Більш економічна витрата пального при виконанні однакових робіт свідчить про кращий контроль оператора над машиною і більш безпечноме виконанні операцій. Це також сприятливо відбивається на терміну служби обладнання.

2.       Заохочуйте персонал за хорошу роботу.

Використовуйте дані, отримані з машини, для оцінки ефективності роботи операторів. По-перше, метод «пряника» виявляється більш ефективним, ніж метод «батога», а по-друге об'єктивні та наочні показники в оцінці персоналу покажуть вашим оператором справедливість заохочення.

3.       Стимулюйте операторів проявляти увагу до попереджень.

Будь-яка система діагностики та моніторингу роботи обладнання буде марна, якщо на її повідомлення і попередження не звертати уваги. Переконайтеся, що ваш персонал розуміє важливість і значення попереджувальних сигналів, за допомогою яких машина повідомляє йому про відхилення в роботі.

4.       Контактуйте з операторами, задавайте питання, слухайте їх думку.

Спілкування з керівництвом допоможе оператору повною мірою відчути його важливість і участь у робочому процесі, а значить - підвищить його мотивацію. Поясніть, з якою метою, і які дані з їхніх машин ви використовуєте. Не відмовляйтеся вислухати думку оператора, адже вони виконують свою роботу щодня і можуть згенерувати кілька хороших ідей.

Ефективні способи управління персоналом. Оператори



до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин