Про компанію

Cat починає випуск нових суднових двигунів C8.7

Cat починає випуск нових суднових двигунів C8.7
На проведеній в Форт-Лодердейлі на узбережжі Флориди морської виставці представники Caterpillar Marine стартував прийом замовлень на виготовлення і поставку новітнього суднового двигуна C8.7. Після заяв виробника про початок проектування даного 6-ти циліндрового турбодизельного двигуна рядної конструкції з робочим об'ємом циліндрів 8700 см. Куб., Початок випуску і продажів новинки стало одним з найбільш очікуваних подій для всього сегменту морських двигунів подібного класу.


Незважаючи на те що, процеси розробки, випробувань і сертифікації нової моделі двигуна зайняли майже 3 роки кропіткої праці компанії, виробники демонструють повну рішучість до початку продажів С8.7, який, за їхніми заявами, характеризується винятковими техніко-економічними характеристиками і має в даний час вкрай обмежену кількість аналогів серед близьких за обсягом двигунів.

Нова модель має неперевершений крутний момент при невисоких оборотах двигуна, а максимальна потужність двигуна складає 650 к.с. і досягається вже при частоті обертання 2300 об/хв. Таких показників вдалося досягти за рахунок комбінованої конструкції системи наддуву, яка крім механічного нагнітача включає в себе газопріводну турбіну. Таким чином, при роботі на низьких оборотах задіюється механічний нагнітач з ремінною передачею, який автоматично відключається при досягненні оптимальних оборотів турбіни. Даний підхід дозволив виробнику забезпечити максимально рівну характеристику потужності двигуна у всьому діапазоні робочих оборотів і виключити необгрунтовані втрати потужності.

За кілька місяців ходових випробувань, протягом яких новий двигун успішно працював на різних суднах довжиною 14-16 метрів, спільне напрацювання склало 7500 мотогодин. Конструкція нового суднового двигуна передбачає можливість установки як за традиційною схемою Вал + Гвинт, так і в складі високотехнологічних сучасних приводів. Наприклад, передбачена сумісність С8.7 з новою системою Three60 Pod 650, випуск якої в Caterpillar анонсували навесні 2015 року.

За своїй екологічній чистоті новий двигун Cat C8.7 відповідає високим вимогам стандартів EU Stage IIIA, EPA Tier 3, RCD, а також IMO 2.

Вартість С8.7 виробником на даному етапі не розголошується.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин