Про компанію

25-ти річна річниця виробництва навантажувачів-екскаваторів

25-ти річна річниця виробництва навантажувачів-екскаваторів
У конструкцію всіх машин серії Е був внесений ряд поліпшень, що дозволить ще більше збільшити продуктивність і продуктивність виконання робіт.

Модель 434E Mechanical

Модель Caterpillar 434E Mechanical доповнює лінійку моделей поряд з існуючими машинами моделі 434E Pilot Control. Як видно з назви, модель 434E Mechanical володіє таким же високопродуктивним повним приводом, такою ж системою управління всіма колесами, як і машини з сервоприводами, але також оснащена механічними важелями для управління ковшем екскаватора і вантажним устаткуванням.

Традиційно перевагою скоєних повнопривідних моделей 434E і 444E було використання електрогідравлічної системи управління, що забезпечувало максимальний рівень комфорту і продуктивності операторів на екскаваторі-навантажувачі.

Однак замовникам з Центральної та Східної Європи особливо необхідні виняткові позашляхові властивості повнопривідного шасі. Подібні замовники віддають перевагу простоті механічних гідравлічних органів управління. Тепер, залежно від уподобань оператора, замовники можуть вибирати між універсальною системою розташування важелів SAE або X і системою управління ковшем типу ISO плюс.

Модель 434E Mechanical оснащена високоефективним двигуном C4.4 виробництва компанії Caterpillar. Рівень викидів даного двигуна відповідає нормам Stage IIIA Європейської Директиви 2004/26/EC. Чистий потужність двигуна становить 70 кВт (95 к.с.), піковий крутний момент становить 395 Нм. Машина також поставляється з двигуном 3054 компанії Caterpillar, рівень викидів якого відповідає нормам Stage II, що застосовуються в країнах, що не входять до Європейського Союзу.

Приводить зусилля передається на обидві осі за допомогою чотириступеневою синхронизирующей коробки передач Power-shuttle. Система повного приводу включається за допомогою вимикача, розташованого на передній консолі. Також, при натисканні педалі гальма автоматично включається повний привід, що забезпечує гальмування всіх чотирьох коліс і дає максимальне гальмівне зусилля при збереженні керованості машини. Систему повного приводу можна задіяти на ходу, під навантаженням і на будь-якій передачі, що дає оператору максимальні можливості одним натисненням кнопки.

У моделі 434E Mechanical використовується популярна система управління всіма колесами, яка пропонує на вибір три режими роботи. Система може працювати в режимі стандартного повороту двох коліс, повороту всіх коліс по колу і повороту всіх коліс в одну сторону. Останній режим корисний при виконанні робіт з вирівнювання грунтів і зворотній засипці траншей.

Машина поставляється зі стандартною кабіною, оснащеної конструкцією ROPS / FOPS компанії Caterpillar. Подібна конфігурація включає в себе подвійні двері з відкриваються вікнами, крісло водія з пневматичною підвіскою, вісім ліхтарів робочого освітлення, регульовану по нахилу рульову колонку, потужну систему обігріву та кондиціонування повітря. Дані пристрої забезпечать максимальну комфортність роботи оператора при будь-яких умовах виконання робіт.

Поліпшена конструкція

Компанія Caterpillar переглянула конструкцію навантажувачів-екскаваторів всіх моделей серії Е. Останній варіант ковша з висувається рукояттю серії Е оснащений ковзної внутрішньої секцією, що збільшує стійкість при завантаженні через борт і спрощує прокладку шлангів всередині стріли. Кілька моделей характеризуються збільшеним зусиллям відриву ковша. В системі рукоятей серії E використовуються зносостійкі накладки з ефективною болтовий регулюючої системою, які зменшують час простою і дозволяють виконувати регулювання без демонтажу ковша.

Опорні стійки всіх моделей серії Е також оснащені вдосконаленими зносостійкими накладками з простою системою конфігурації форми, що спрощує проведення обслуговування.

У нових моделях серії Е використовуються нові складові пофарбовані в колір кузова даху, які більш ефективно відводять воду від заднього скла і до передньої частини кабіни. Світліше забарвлення дозволяє відображати теплову енергію, що додатково підвищує комфортність виконання робіт в теплих країнах.

Оператори можуть відзначити оновлену панель приладів, яка розташовується з правого боку від сидіння водія. На даній панелі розташовуються легко прочитувані шкали відображення оборотів двигуна, температури масла і рівня палива. Тепер у дану комбінацію приладів входить лічильник мотогодин. Дана консоль була першою оформлена в новому покращеному стилі Caterpillar. Надалі подібний стиль оформлення буде використовуватися і на інших моделях.

Стріли навантажувачів моделей 428E, 432E і 442E мають вдосконалену конструкцію. Більш досконалий профіль дозволяє поліпшити виконання зварювальних робіт під час виробництва, що збільшує міцність і термін служби деталей. Більш акуратне розташування шлангів в стрілах збільшує огляд робочого майданчика. Використання вдосконалених утримуючих хомутів в конструкції шарнірного пальця навантажувача знижує час, що витрачається на регулярне обслуговування.

Поліпшена конструкція навантажувача забезпечує більш високу відривну силу на деяких моделях. На моделі 428E зусилля відриву переднього ковша навантажувача становить 61 кН, що перевищує раніше використовувалося зусилля в 55 кН.

25-ти річна річниця

У 2010 році компанія Caterpillar відзначає 25-ти річний ювілей виробництва навантажувачів-екскаваторів. На честь цієї події під час проведеної в Мюнхені виставки Bauma на стенді компанії буде представлений спеціальний варіант екскаватора-навантажувача моделі 434E. Машина буде мати спеціальне забарвлення. У ній також буде використано деяку кількість удосконалень, які будуть оцінені операторами техніки Caterpillar.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Екскаватори-навантажувачі.
до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин