Про компанію

Плюси і мінуси страхування обладнання

Плюси і мінуси страхування обладнання

Несправність техніки знижує ефективність всього підприємства. Кожна поломка обходиться не тільки в затрату часу, трудовитрати, але і витрачання коштів. Уникнути незапланованих витрат, простоїв техніки, а також зриву термінів дозволяє договір страхування обладнання.

Мінуси: страхування обладнання підвищує вартість володіння машини.

Плюси: мінімізація ризиків. Зниження витрат на ремонт обладнання на протязі всього терміну служби техніки.

Устаткування, а також окремі комплектуючі можуть бути застраховані на випадок непередбачених поломок, які виникли через перегрів, механічні пошкодження, дію відцентрової сили, перевантаження, короткі замикання та інші причини. Крім цього, за більшістю страхових договорів відшкодовуються збитки при пошкодженнях техніки через пожежу, стихійні лиха, крадіжки, технологічних аварій або ДТП.

У більшості випадків розмір страхової суми встановлюється в розмірі вартості відновлення механізму або вартості нового, аналогічного по продуктивності і технічними характеристиками, включаючи витрати на монтаж і доставку. Розмір страхового платежу встановлюється в індивідуальному порядку і залежить від умов страхування.

Страхове відшкодування також залежить від умов договору. Найчастіше, в разі фізичної шкоди (пожежі, стихійного лиха, крадіжки), страхова компанія відшкодовує суму страхування за вирахуванням вартості залишків, придатних для подальшої експлуатації або реалізації. При порушенні окремих елементів більшість страхових компаній відшкодовують суму, необхідну для відновного ремонту. Деякі страхові компанії можуть додатково відшкодувати вартість транспортування в сервіс та інші витрати.

Обираючи страховий поліс на спецтехніку Caterpillar, зверніть увагу на програми офіційного дилера Цеппелін Україна. Ми співпрацюємо з провідними страховими компаніями, за рахунок чого можемо запропонувати оптимальні умови страхування за вигідними тарифами. Зв'яжіться з представником компанії за телефоном 0 800 300 350, щоб дізнатися докладніше про можливості мінімізації ризиків для свого автопарку.  


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин