Про компанію

Очікувана продуктивність і несподівана економічність CAT® 950 GC

Очікувана продуктивність і несподівана економічність CAT® 950 GC

Фронтальний навантажувач Cat® 950 GC призначений для виконання навантажувально-розвантажувальних робіт в інтенсивному режимі в умовах жорсткої економії. Дізнайтеся більше про переваги моделі!


Переваги Cat® 950 GC:

  • ЗБІЛЬШЕНА ВИСОТА НАВАНТАЖЕННЯ

Розроблений спеціально для тривалих повсякденних робіт на будівельному майданчику колісний навантажувач легко справляється з навантаженням самоскидів з високими бортами. Максимальна висота розвантаження ковша - 4 180 мм.

  • ОСОБЛИВА КОНСТРУКЦІЯ КОВША

Встановлений на моделі Cat® 950 GC в стандартній комплектації ковш серії "Performance" зі збільшеним днищем і округленими стінками дозволяє навіть недосвідченому оператору досягти високого коефіцієнта наповнення ковша (на 20% вище).

  • ГІДРОСИСТЕМА З РЕГУЛЮВАННЯМ ПО НАВАНТАЖЕННЮ

Модель 950 GC обладнана гідросистемою з регулюванням по навантаженню, яка подає рідину під тиском на робоче обладнання тільки коли це необхідно, що підвищує продуктивність машини і скорочує витрату палива.

  • ДВИГУН CAT® C7.1

На моделі 950 GC встановлюються двигуни Cat® C7.1, які відповідають вимогам стандартів Stage IIIA (Tier 3) на викиди забруднюючих речовин і оснащені системою впорскування палива. Система управління холостим ходом двигуна (EIMS) дозволяє звести до мінімуму споживання палива, скорочуючи частоту обертання колінчастого вала двигуна після заданого часу роботи в режимі холостого ходу.

      

  • КОРОБКА ПЕРЕДАЧ

Коробка передач з проміжним валом і перемиканням під навантаженням, розроблена і виготовлена компанією Caterpillar, забезпечує високий контактний тиск шестерень, що досягається постійним перебуванням в контакті до трьох зубів. Ці термооброблені шестерні, органічно доповнені підшипниками для важких умов експлуатації, роблять коробку передач надійною та паливноефективною і забезпечують низький рівень шуму і вібрації під час роботи.

  • КАБІНА

Весь інтерфейс органів управління спроектований з урахуванням зручності оператора. Він є інтуїтивно зрозумілим і простим в експлуатації. Гідравлічні органи управління робочим обладнанням забезпечують зручне керівництво, яке не потребує великих зусиль.

Кабіна 950 GC забезпечує унікальний огляд, оснащена широким і плоским вітровим склом. Скло видовжене до підлоги кабіни для забезпечення поліпшеного огляду ковша.

Зручне сидіння з тканинною оббивкою і механічною підвіскою має велику кількість регулювань, що дозволяють налаштовувати сидіння відповідно до росту і ваги оператора, включаючи регулювання положення в поздовжньому напрямку, висоту сидіння і жорсткість підвіски.

      

  • ПРИСТРІЙ ДЛЯ ШВИДКОЇ ЗМІНИ НАВІСНОГО ОБЛАДНАННЯ FUSION™

Система швидкої зміни навісного обладнання Fusion™ надає єдиний інтерфейс для всього модельного ряду колісних навантажувачів малої і середньої потужності. Ця система дозволяє використовувати широкий спектр навісного обладнання на одній машині на робочому майданчику.

  • РОЗРОБЛЕНІ КОМПАНІЄЮ CATERPILLAR

Компоненти, що використовуються при виробництві колісних навантажувачів Cat®, розроблені і вироблені відповідно до стандартів якості Caterpillar, вони застосовуються на всіх виробничих об'єктах компанії. Модель 950 GC створена з використанням попереднього досвіду виробництва високопродуктивних і надійних колісних навантажувачів.

  • ПЕРШОКЛАСНА ДИЛЕРСЬКА ПІДТРИМКА КОМПАНІЇ CATERPILLAR

Навантажувачі Cat® відрізняються високою якістю конструкції і неперевершеною надійністю, що дозволяє легко обслуговувати і ремонтувати техніку, отримуючи першокласну і ексклюзивну технічну підтримку дилерів Cat®.

Компанія Цеппелін Україна, офіційний дилер Caterpillar, забезпечує комплексну підтримку клієнтів за рахунок кваліфікованого персоналу, угод про підтримку і унікальної всесвітньої мережі доставки запасних частин. Щоб дізнатися більше про фронтальний навантажувач 950 GC або іншу спецтехніку Cat®, зв'яжіться з нами за телефоном 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин