Про компанію

Особливості ущільнювача Cat® 815 F2

Особливості ущільнювача Cat® 815 F2

Міцність, надійність, продуктивність, економічність - невід'ємні якості ущільнювачів грунту Cat®. Ущільнювач Cat® 815 F2 розроблений для роботи у важких умовах. Модель відрізняється поліпшеними експлуатаційними характеристиками, простотою технічного обслуговування і дозволяє підвищити ефективність і безпеку робіт.

Двигун CAT® C9 ACERT з номінальною швидкістю 2100 об/хв забезпечує потужність в 232 к.с. Володіючи високою потужністю і низьким робочим об'ємом, цей інноваційний двигун забезпечує відмінну економію палива і надійність, що значно знижує експлуатаційні витрати. Система вприскування палива забезпечує високий тиск і більш точно контролює витрату палива, що також економить витрати.

Для оптимізації терміну служби і продуктивності двигуна, рекомендується використовувати моторне масло Cat® (інтервал заміни становить 500 годин).

За рахунок мінімуму деталей лита конструкція Cat® 815 F2 відрізняється високою міцністю і ефективним розподілом навантаження на всю площу корпусу, що знижує скручуючі зусилля і забезпечує додаткову надійність протягом всього терміну служби машини.  

   

Трамбуючі колеса з шевронним розташуванням кулачків забезпечують поліпшене зчеплення з грунтом, відмінне проникнення в матеріали і їх ущільнення. Застосування таких коліс дозволяє підвищити продуктивність робіт. Використання литих деталей полегшує очищення коліс при переміщенні машини 815F серії 2 на нову робочу площадку.

Електронні аналогові датчики системи моніторингу Cat® представляють собою високоефективну і надійну систему попередження і діагностики. Система автоматично перевіряє функції машини і повідомляє оператору про виникнення проблеми. Датчики показують рівень палива, температуру охолоджуючої рідини двигуна, трансмісію і гідравлічне масло, обороти двигуна і діапазон передач.

Комфорт і ефективність роботи оператора забезпечуються зручним розташуванням важелів, перемикачів і покажчиків, шумоізоляцією і засобами очищення повітря, а також вбудованими відсіками для особистих речей оператора. Камера заднього виду допомагає поліпшити огляд для більш точного управління машиною. Кондиціонер забезпечує комфортні умови праці для вашого оператора протягом всієї зміни. Відкидні дверцята корпусу ущільнювача Cat® 815 F2 забезпечують зручне щоденне обслуговування і огляд.


Щоб дізнатися більше про ущільнювачі Cat® 815 F2 зв'яжіться з представником компанії Цеппелін Україна за телефоном 0 800 300 350.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин