Про компанію

Огляд дорожньої фрези Cat® PM620

Огляд дорожньої фрези Cat® PM620

Дорожня фреза Cat® PM620 - високопродуктивна і маневрена модель, які знімає асфальтове і бетонне покриття на повну глибину за один прохід. Експлуатаційна маса моделі PM620 складає 33 330 кг. Модель оснащена 6-циліндровим дизельним двигуном Cat® C18 ACERT™ з турбонаддувом повної потужності на 630 кінських сил. Двигун кріпиться за допомогою ізолюючих опор, що знижує вібрацію для підвищення комфорту оператора.

Гусениці виготовлені по технологіям Caterpillar і створені з надійних та високоякісних матеріалів. Натяг гусениць автоматично приводиться до оптимального для виконання робіт. У координованому режимі внутрішній радіус повороту складає всього 2,0 м, завдяки чому машини маневрені навіть в умовах обмеженого простору.


Машина PM620 оснащена високопродуктивним ротором шириною 2010 мм. Максимальна глибина різання складає 330 мм.

Дорожня фреза Cat® PM620 може оснащуватися вбудованою системою Cat® Grade Control. Система контролю поздовжнього і поперечного нахилу з функціями 2D і 3D автоматичного управління заглибленням ротора і поперечним нахилом на встановленій глибині різання забезпечує більш просте і точне управління.

Навантажувальний конвеєр приводиться в рух двома гідромоторами з високим обертаючим моментом. Великий отвір скидання допомагає швидко звільнити зону різки від матеріалу, забезпечуючи високу продуктивність. Конвеєр можна складати для зменшення розмірів машини під час транспортування.

  

Стандартна система розпилення води змащує стрічку конвеєра і допомагає запобігати скупченню пилу. Відцентровий насос подає воду до розпилюючих форсунок в камері різання. Розпилюючі форсунки розбризкують воду на ротор для кращого охолодження ріжучих наконечників. Розпилюючі форсунки можуть бути з легкістю зняті для огляду і заміни без використання інструментів.

Вбудована система Product Link™ передає точну, своєчасну та корисну інформацію про розташування, використання і стан обладнання. Дана система оптимізує діагностику, час технічного обслуговування і витрати за рахунок обміну інформацією про критичні параметри та місцезнаходження машини між дилером і клієнтом.


Для отримання більш докладної інформації про дорожню фрезу PM620 зв'яжіться зі спеціалістами компанії Цеппелін Україна за телефоном  0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин