Про компанію

Нові додаткові можливості Cat® D8T

Нові додаткові можливості Cat® D8T

Модель бульдозера D8T завоювала популярність завдяки неперевершеній продуктивності і надійності. Інженери Caterpillar вирішили довести цю машину до досконалості. Нові функції, які вони впровадили в машину, щоб заощадити клієнтам час і гроші, включають в себе збільшений полууніверсальний відвал з новим видом ріжучої кромки ковша, шасі з великим терміном служби, систему захисту піддону, яка розблокується і відкривається за допомогою пульта, а також дистанційне управління роботою бульдозера.


Збільшений полууніверсальний відвал

Новий, великий полууніверсальний відвал ефективніший на більш ніж 19% в порівнянні зі стандартним. Відвал дозволяє бульдозеру переміщати більше матеріалу за один підхід, що збільшує продуктивність до 13%.

Новий, запатентований вид ріжучої кромки забезпечує більш швидке просування через матеріал за один прохід (до 25%). Така ріжуча кромка забезпечує швидшу і продуктивнішу роботу бульдозера завдяки легкості просування навіть в складних робочих умовах, таких як мерзлий грунт або камені. Технологія дозволяє проникати при копанні глибше і поліпшити контроль над ковшем, утриманням вантажу, а також тяговим зусиллям. У деяких випадках такий тип кромки дозволяє уникнути розпушення грунту, а також сприяє його кращому плануванню. Знос той же, що і у стандартних кромок, не потрібна додаткова заміна деталей для тривалої роботи.

    

Система захисту піддону, що автоматично відкривається

Підрядники можуть додатково вибрати подібну систему захисту для того щоб скоротити час простою під час технічного обслуговування, підвищити безпеку і полегшити очищення машини. Після зняття кріплення болтами, буде встановлена гідравлічна система, що дозволяє відкривати низ моделі за допомогою пульта. Дверцята відкриваються в центрі для швидкого, легкого очищення і для повного доступу до деталей.

Дистанційне керування роботою бульдозера

Нові бульдозери D8T можна буде замовити відразу з функцією дистанційного керування. Вона корисна тим, що істотно підвищує безпеку оператора і продуктивність на робочих майданчиках з крутими схилами і нестійкими поверхнями. Можна вибрати два варіанти дистанційного керування: невеликий радіус (другий оператор повинен знаходитися не більше, ніж за 400 метрів) або дистанційне керування (для якого не потрібна присутність поруч).

Шасі з великим терміном служби

Шасі допоможе власникам D8T скоротити витрати на підтримку робочого стану, особливо за умов, де машини особливо схильні до абразивного зносу. Найпотужніші втулки забезпечують на 30% більший термін служби в порівнянні зі звичайними.


Очікується, що новинки з'являться в Європі до 2018 року.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин