Про компанію

Світові рекорди Cat®

Світові рекорди Cat®

Команда талановитих операторів, техніка Cat®, скульптори та архітектори - запорука успіху будь-якої будівельної площадки. А якщо у працівників буде можливість продемонструвати свою креативність завдяки потужності і точності Cat®, ви зможете отримати не тільки споруду, а цілий витвір мистецтва.

Так, гідравлічні екскаватори Cat® 320D і Cat® 336D, грунтовий віброкаток Cat® CS54B, фронтальний навантажувач Cat® 924K, бульдозер Cat® D6N, міні-екскаватори Cat® 302.5C і Cat® 303.5E CR потрапили в Книгу рекордів Гіннеса за будівництво самого високого замку з піску. На пляжі Ріо-де-Жанейро оператори техніки звели споруду висотою 12,59 м з 734 м. куб піску. На спорудження пішло 15 днів.


«Замок з піску» - це епізод від Caterpillar з циклу «Випробування Cat® - Разом ми впораємося™». Два гідравлічні екскаватори Cat®, колісний навантажувач і два міні-екскаватора перетворюють 734 кубометра піску в найвищий піщаний замок в світі!

Будівництво замку зі спеціального кар'єрного піску і води здійснювали на площі в Нітерої, яка знаходиться в Бразильському штаті Ріо-де-Жанейро. За 15 днів самоскиди доставили 49 партій піску на майданчик, де сім операторів і сім скульпторів акуратно сформували з нього витвір мистецтва.

Коли робота була завершена, представник Книги рекордів Гіннеса здійснив остаточні виміри і підтвердив, що висотою піщаного замку 12.59 метрів Caterpillar встановив новий світовий рекорд, поліпшивши попереднє досягнення на 11.63 метра.


до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин