Про компанію

Компанія Caterpillar повідомила про відкриття нової штаб-квартири у Чикаго

Компанія Caterpillar повідомила про відкриття нової штаб-квартири у Чикаго

Наприкінці січня прес-служба Caterpillar повідомила про перенесення головного офісу компанії з міста Пеорія, штат Іллінойс, США до Чикаго. Планується, що в новій штаб-квартирі буде працювати близько 300 співробітників, 100 з яких — вже до кінця 2017 року. Новий офіс, крім керуючого складу компанії на чолі з новим генеральним деректором Caterpillar Inc. - Джимом Амплебі (Jim Umpleby), включатиме в себе фінансовий та юридичний відділи, а також відділ кадрів.


Чикаго — третє по чисельності, друге - за значимістю місто США. Фінансовий центр і найбільший транспортний вузол Північної Америки. Місто - одне із основних центрів важкої промисловості, електротехніки та нафтопереробки.

Як повідомила Рейчел Поттс (Rachel Potts) — прес-секретар компанії Caterpillar, спеціалісти вже досліджують можливу територію штаб-квартири та всі аспекти перенесення головного офісу. Також, було заявлено про значні переваги переїзду: «Перебуваючи в Чикаго, центральний офіс стане доступнішим для дилерів, звідти буде зручніше координувати діяльність концерну в усьому світі. Компанія Caterpillar піклується про своїх клієнтів, і вважає, що потенційним покупцям буде легше і швидше дістатися до нового офісу, так як, в Чикаго більш розвинена транспортна система з якісним покриттям».

Наразі, в штаб-квартирі Caterpillar в Пеорії, штат Іллінойс, працює близько 12000 співробітників. Як повідомила прес-секретар Р.Поттс: «Кількість працівників в Пеорії не змінеться». Також, сама будівля нинішньої штаб-квартири і надалі буде офісом компанії.


На фото: штаб-квартира Caterpillar в Пеорії, штат Іллінойс


до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин