Про компанію

Демонстрація техніки Caterpillar в Рокитнянському гранітному кар’єрі

Демонстрація техніки Caterpillar в Рокитнянському гранітному кар'єрі

25 травня компанія Цеппелін Україна провела демонстрацію спецтехніки Сaterpillar, де кожен бажаючий зміг познайомитися з можливостями техніки в реальних умовах і оцінити її переваги.


Презентація відбулася в Рокитнянському гранітному кар'єрі, що знаходиться в Київській області недалеко від м. Біла Церква. Захід відвідали понад 100 гостей - представники будівельних компаній, інших кар'єрів і клієнти компанії Цеппелін з різних міст України, а також представники тематичного українського ЗМІ.

   

   

Під час тест-драйву свою техніку також продемонструвала компанія Scania.

Почалася зустріч з офіційного привітання керівництва компанії Цеппелін Україна і Scania, де кожен поділився особливостями представленої техніки, її перевагами і дуже впевненими планами на найближче майбутнє. Також, з привітальним словом виступив генеральний директор Рокитнянського кар'єра Богдан Свинарчук, який відзначив тісну співпрацю з представленими компаніями.


У дуже дружній атмосфері, на неймовірно красивих просторах Рокитнянського кар'єра, учасники зустрічі змогли не тільки побачити величезний потенціал спецтехніки Сaterpillar, а навіть самостійно сісти за кермо.

Бажаючі управляти фронтальним навантажувачем Cat® 950GC брали участь в справжньому змаганні. За свою сміливість і активність, учасники отримали подарунки від Цеппелін Україна. Як коментували учасники змагання: управляти технікою Cat® - суцільне задоволення, дуже легко і зручно для оператора. Це і доводить концепцію простоти і легкості в управлінні технікою Сaterpillar.

   

Однією презентацією зустріч не закінчилася. Гостей чекав чудовий фуршет, приємне спілкування, конкурси та подарунки. Їхали всі задоволені, з обіцянкою довгої співпраці і тільки приємними емоціями. До скорої зустрічі!


Більше фото з демонстрації дивіться у розділі Фотогалерея.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин