Про компанію

5 критеріїв при виборі ковша

5 критеріїв при виборі ковша

Від правильного вибору ковша залежить успіх будівельного процесу. Тому переконайтеся, що інструмент відповідає потребам вашого підприємства і підходить для майбутніх умов експлуатації. Наші експерти допоможуть вам обрати ідеальний варіант за допомогою п'яти основних вимог:


Розмір. Перед тим, як обрати розмір ковша, потрібно врахувати:

  1. Сумісність інструменту з вантажною машиною. Великий екскаватор повинен закінчити навантаження вантажівки за чотири-п'ять підходів.

  2. Умови: матеріал і складність взаємодії з ним.

  3. Щільність матеріалу.

Витривалість. Головна різниця між ковшем для загального призначення, ковшем для складних, особливо складних і екстремальних умов - здатність протистояти зносу.

  • ковш загального призначення необхідний для загальних робіт і навантаження бруду, глини і гравію;

  • ковш для складних умов знадобиться для загального застосування в будівництві в роботі з багатьма матеріалами, але з невеликою кількістю заповнювача;

  • для особливо складних умов - для навантаження пісковика, вапняку, граніту і подібних матеріалів;

  • для екстремальних умов: для динамічного копання, навантаження дробленого шлаку, вапняку, щебеню граніту, базальту, гематиту і залізної руди.

Окантовка краю. Існує два типи обкантовок краю для різних місцевостей і завдань:

1. «Лопатний» край: забезпечує краще проникнення і швидше навантаження при роботі з твердими матеріалами. Зазвичай такий тип використовують там, де руйнування і розпушення грунту - це основна вимога.

2. Прямий край: ця модель забезпечує якісне очищення і оздоблювальну роботу.

Відстань між зубцями. У важкому для копання середовищі менша кількість зубців забезпечує краще проникнення в грунт, так само як і «лопатний» край. Caterpillar, звичайно ж, враховує це в виробництві ковшів для робіт в кар'єрах.

Стиль зубців. Обирати стиль зубців слід грунтуючись на потужності машини і передбачувані умови застосування ковша. Зубець, спеціально виготовлений для поліпшення якості проникнення, стирається швидше, але він краще підійде для роботи в складному середовищі для копання.


Щоб перейти до вибору ковшів, ознайомтеся з Каталогом навісного обладнання Caterpillar. Якщо у вас виникнуть питання, звертайтеся до фахівців компанії Цеппелін Україна за номером 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин