Про компанію

1000-й навантажувач Cat® 950GC!

1000-й навантажувач Cat® 950GC!

Світовий виробник будівельної техніки, компанія Caterpillar, випустила тисячну одиницю фронтальних навантажувачів Cat® 950GC напередодні літнього сезону.


«Компанія Caterpillar завжди намагається підтримувати зв'язок зі своїми замовниками, уважно ставиться до їхніх потреб та відгуків, постійно працює над тим, щоб надавати такі рішення і продукти, які дозволяли б замовникам максимізувати їхній прибуток в будь-якій економічній ситуації, незалежно від проекту. Навантажувачі серії GC, що з'явилися в кінці 2013 року, як раз призначені спеціально для тих клієнтів, яким найбільш важливим є питання споживання палива, - коментує Сергій Мінько, Директор підрозділу будівельних і кар'єрних машин ТОВ "Катерпиллар Євразія". Ці машини дозволяють оптимізувати витрати палива, при цьому забезпечують очікувану від Caterpillar надійність, продуктивність і легкість в управлінні при відповідній ціні».


Cat® 950GC добре зустріли замовники, і компанія продовжує отримувати позитивні відгуки, особливо в країнах СНД і Азії.

Фронтальний навантажувач Cat® 950 GC ідеально пристосований для типових робіт на бетонних і асфальтових заводах: навантаження інертних матеріалів в бункери і самоскиди. Особлива конструкція ковша серії "Performance" зі збільшеним днищем і округленими боковинами запобігає розсипу матеріалу при роботі, тим самим підвищуючи продуктивність, скорочуючи час робочого циклу. Подовжена стріла дозволяє проводити розвантаження на висоті 4,18 метра, що дає можливість відмовитися від додаткових уступів і завантажувати самоскиди з високими бортами. Крім цього, час технологічних перевірок і профілактики знижено завдяки тому, що вузли технічного обслуговування 950 GC доступні з рівня землі, а точки змащення компонентів зручно згруповані. Гідросистема з регулюванням по навантаженню і потужний, але при цьому економічний, двигун Cat® C7.1 забезпечують виняткову паливну ефективність.


Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі  Фронтальні навантажувачі.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин