Про компанію

Центр з відновлення компонентів “Цеппелін Україна” – краще, ніж просто сервіс!

Центр з відновлення компонентів

На жаль, далеко не всі підприємства забезпечують кваліфіковане сервісне обслуговування спецтехніки. "Доморощені фахівці", які не розбираються в конструкції певних двигунів, допускають елементарні помилки, внаслідок чого підлягають списанню агрегати, які могли попрацювати ще не одну тисячу мотогодин.

Компанія Цеппелін Україна завжди пропонує більше, ніж запасні частини та сервіс. Яскравий приклад цього - Центр з відновлення компонентів (Component Rebuild Center). Фахівці Центру мають не тільки знання і навички високого рівня, але і сучасне обладнання, яке дарує компонентам нове життя. При цьому, на складі є в наявності більшість оригінальних запчастин, за рахунок чого зменшуються простої техніки.

  

Принципи роботи Центру з відновлення компонентів

Скориставшись послугами Центру з відновлення компонентів, ваше підприємство зможе значно скоротити витрати на сервісне обслуговування. Купувати нові вузли або агрегати для заміни не буде потрібно. У центрі повернуть життя "рідним" деталям - з оновленими характеристиками та ресурсом.

Етапи відновлення агрегату розписані по хвилинах: від миття і чищення компонентів до фінального випробування. Ключовим етапом відновлення відремонтованих моторів є тестування навантаженням на спеціальному стенді «Engine Test Stand». Підсумки тестування мотора на Engine Test Stand - підстава для надання гарантії на подальшу експлуатацію двигуна.


Таким чином, довіряючи ремонт двигуна фахівцям компанії Цеппелін, ви можете бути впевнені в якості. 

За додатковою інформацією про можливості відновлювальних робіт зверніться до представників компанії за номером 0 800 300 350.

Детальніше про Центр - https://www.zeppelin.ua/ua/crc/  


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин