Про компанію

Відеоогляди вживаної техніки Cat®

Відеоогляди вживаної техніки Cat®

Як відомо, компанія Цеппелін Україна пропонує продаж і обслуговування сертифікованої вживаної техніки від світового лідера машинобудування - компанії Caterpillar.

Наш каталог вживаної техніки постійно оновлюється. Різні за своїм призначенням і функціональністю машини Cat® готуються до продажу згідно стандартів Caterpillar:

  • мийка машини;

  • повна діагностика;

  • технічне обслуговування;

  • ремонт та сервіс;

  • поставлення на гарантію.

За час роботи підрозділу продажу вживаної техніки, наші спеціалісти вдосконали процес обслуговування клієнтів, скоротили час реагування та надання комерційної пропозиції, значно розширили спектр послуг суміжних з вживаною технікою, якісно і своєчасно виконували свої гарантійні зобов’язання.

Раді повідомити, що відтепер, по кожній вживаній одиниці техніки, яка є на нашому складі та всіх демо-майданчиках компанії, у мережі YouTube буде доступний відеоогляд.

YouTube канал компанії Цеппелін Україна регулярно оновлюється новими, цікавими та корисними відеороликами про діяльність компанії, новинки спецтехніки Caterpillar, технічні можливості та випробування машин в різних умовах.

Для вашої зручності, на каналі був створений окремий розділ: “Огляд вживаної техніки”, доступний за адресою: goo.gl/6HTEp2

    

Короткі відеоролики містять в собі вичерпну інформацію щодо технічних характеристик та стану машини, загальний огляд і короткий функціональний тест. Дані огляди проводе технічний фахівець підрозділу продажу вживаної техніки компанії Цеппелін Україна, висококваліфікований спеціаліст - Двораківський Артем.

Такий підхід до знайомства з тією чи іншою машиною, допоможе вирішити наскільки дана одиниця техніки є цікавою саме для Вас. Підписуйтесь на наш канал та користуйтесь!

Запрошуємо до перегляду та сподіваємось на плідну співпрацю!

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин