Про компанію

Новинка від Caterpillar – телескопічний навантажувач CAT® TH3510D

Новинка від Caterpillar - телескопічний навантажувач CAT® TH3510D

Новий телескопічний навантажувач CAT® TH3510D ще універсальніше і економічніше. Конструкція техніки перевершує попередні моделі і відрізняється новим двигуном, чотирьохколісним приводом, гальмівною системою на двох мостах, а також покращеною кабіною.

Номінальна вантажопід'ємність нової моделі становить 3500 кг. Такий вантаж машина здатна піднімати на висоту до 9,8 м. Компактна конструкція гарантує техніці високу маневреність, а низьке кріплення гідравлічної стріли забезпечує оператору максимальний огляд.

Телехендлер CAT® TH3510D оснащений дизельним двигуном Cat C3.4B. Нова конструкція агрегату відрізняється високою ефективністю, відповідає європейським стандартам якості і дозволяє машині розвивати потужність до 100 к.с. Гідравлічна система з шестерним насосом гарантує раціональне використання палива і істотно знижує витрати на експлуатацію техніки. Чотирьохступінчаста трансмісія, яка приводить в дію два мости повнопривідного навантажувача TH3510D, забезпечує машині надійне зчеплення в будь-яких умовах.

Завдяки сучасній швидкознімній муфті машина Cat® TH3510D перевершує попередні моделі по універсальності. При необхідності техніку можна оснастити датчиками заднього ходу, системою вимірювання ваги та іншими пристроями.

Операторська кабіна TH3510D поєднує в собі простоту і надійність. Управління приводом і гідравлічною стрілою здійснюється за допомогою одного джойстика. Зручне угрупування перемикачів на приладовій панелі забезпечує максимальну простоту управління технікою. За допомогою сенсорного дисплея оператор може запрограмувати навантажувач на виконання певного типу робіт в лічені секунди. Також на екран виводяться зображення з задньої камери і таблиці з результатами діагностики техніки.

Незабаром машина буде доступна для покупців з України. Дізнатися більше про нові моделі ви можете за телефоном 8 800 300 350 або в розділі "Телескопічні навантажувачі".

Також нагадуємо, що компанія Цеппелін Україна проводить безкоштовний тест-драйв телескопічного навантажувача Cat® TH407C. Абсолютно безкоштовно, в зручний для Вас час, в умовах Вашого господарства Ви зможете протестувати роботу навантажувача Cat® TH407C, а також переконатися в його маневреності, економічності та універсальності. Відчуйте на собі простоту та комфорт управління! Подробиці: "Тест-драйв телескопічного навантажувача".


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин