Про компанію

Limited Edition – ексклюзивні екскаватори-навантажувачі Cat® 432F2 в Києві!

Limited Edition - ексклюзивні екскаватори-навантажувачі Cat® 432F2 в Києві!

Чи часто ми бачимо звичні, завжди однаково яскраво-жовті машини світового виробника будівельної техніки в новому, незвичному кольорі? З 1931 року техніку компанії Caterpillar фарбують в запатентований відтінок "Caterpillar Yellow". Машини інших кольорів випускаються у виняткових випадках: до ювілеїв та визначних подій. Саме з нагоди 20-річчя Цеппелін Україна екскаватори-навантажувачі Cat® 432F2 і були пофарбовані в корпоративний колір компаній групи Zeppelin. Ексклюзивний чорний відтінок надали лише двом машинам, які зустрічали гостей прямо біля входу в НСК «Олімпійський» в Києві.

     

Партнери та клієнти Цеппелін Україна могли прямо в центрі столиці оцінити переваги машин Caterpillar і посидіти в кабіні універсальної спецтехніки. Представники компанії детально знайомили всіх бажаючих з технічними характеристиками моделей.

Представлені екскаватори-навантажувачі Cat® 432F2 оснащені сидіннями Deluxe підвищеної комфортності (з підігрівом та поліпшеною пневмопідвіскою) зі спеціальними, ювілейними чохлами. Машини також оснащені кондиціонером, системою збільшення плавності ходу Ride control, шинами Micheln, пластиною для номерного знака з підсвічуванням.

Вперше на нашому ринку була представлена система захисту від несанкціонованого запуску - Сaterpillar Machine Security System. MSS блокує всі основні функції машини до введення правильної комбінації цифр (пульт управління розміщений на правій середній стійці в кабіні оператора).  

     

На машинах Cat® 432F2 встановлений двигун 3054C. Він забезпечує потужність, необхідну для роботи машини в найскладніших умовах, а також гарантує перевірену надійність і довгий термін служби.

Щелепний, багатофункціональний ковш, місткістю 1,03 м³, збільшує універсальність машини. Оператор може виконувати різні завдання, такі як: навантаження самоскидів, грейдерування, зворотна засипка, перевантаження різних матеріалів.

Стріла екскаваторного типу з легкістю виконує найскладніші роботи - від завантаження при близькому розташуванні самоскида, до копання при наявності перешкод під стрілою. Вона має зменшену ширину, що забезпечує максимальний огляд навісного обладнання і поверхні.

Екскаватори-навантажувачі, які були представлені, оснащені механічною трансмісією з 4 передніми і 4 задніми передачами. Максимальна швидкість - 40 км/год на 4 передачі, що дозволяє скоротити час, необхідний для переїзду з одного робочого майданчика на інший.

Модель 432F2 оснащена органами управління з сервоприводом, що не вимагають зусиль від оператора, з можливістю перемикання між моделями управління ISO (екскаватор) або SAE (зворотна лопата) одним натисканням кнопки.

     

Детальні технічні характеристики моделі 432F2 представлені в розділі екскаватори-навантажувачі. Щоб отримати безкоштовну консультацію - телефонуйте 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин