Про компанію

Колісний навантажувач Cat® 986K – максимум продуктивності і мінімум витрат

Колісний навантажувач Cat® 986K - максимум продуктивності і мінімум витрат

Колісний навантажувач Cat® 986K відрізняється просторою кабіною і системою вимірювання корисної ваги Cat® Production Measurement, надійністю і збільшеним терміном експлуатації. Для того, щоб самоскид можна було завантажити за меншу кількість підходів, 986K обладнаний стандартним ковшем об'ємом 8,3 м³ і додатковим центрувальним грузом.

Двигун Cat® C15 ACERT™ відповідає нормам викидів Tier 4 Final і володіє корисною потужністю в 370 к.с. Автоматичне вимикання двигуна при простої забезпечує максимально ефективне використання палива.


Повністю оновлена кабіна забезпечує високий комфорт оператора. Ізолятивне кріплення і пневматичне сидіння знижують рівень вібрації, в той час як ізоляційна конструкція знижує рівень шуму. За рахунок цього оператор може бути максимально зосередженим при виконанні операцій на протязі всього дня.

Ергономічне розташування органів управління сприяє комфортній, продуктивній роботі. Простий, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс управління включає в себе сенсорний дисплей, з яким можуть розібратися навіть менш досвідчені оператори. Великі передні і бокові вікна плюс стандартна відеокамера заднього виду забезпечують прекрасний огляд майданчика для підвищення безпеки роботи.

    

Навантажувач поставляється разом з встановленою системою вимірювання корисної ваги Cat® Production Measurement. За допомогою даної технології оператор може швидко, не припиняючи роботу, зважити матеріал в ковші для того, щоб уникнути недовантаження або перевантаження, тим самим підвищуючи ефективність витрати палива.

З системою Cat® Product Link ви отримаєте постійний зручний дистанційний моніторинг за допомогою програми Visionlink®. Серед багатьох корисних даних, доступні також коефіцієнт корисного використання обладнання і витрата палива. Вся інформація надана в зручному форматі звітів, аналізів і гістограм.


Очікується, що незабаром нова модель навантажувача буде доступна для придбання в країнах Європи.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин