Про компанію

Що цікавило читачів у 2016 році?

Що цікавило читачів у 2016 році?

Щотижня підписники "Цеппелін Україна" отримують свіжу порцію новин. Це події Caterpillar, концерну Цеппелін або нашої компанії, інформація про нове обладнання, анонси та звіти заходів, інтерв'ю з працівниками компанії, корисні поради щодо вибору техніки і рекомендації з експлуатації. А оскільки в кінці року прийнято підводити підсумки, ми також вирішили зробити рейтинг найцікавіших новин, що вийшли в 2016-у.

1. 20 РОКІВ УСПІХУ: "ЦЕППЕЛІН УКРАЇНА" СВЯТКУЄ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!

29 липня 1996 року було зареєстровано офіційне представництво німецького концерну "Zeppelin Baumaschinen GmbH". Саме з цієї дати починається історія успіху компанії "Цеппелін Україна" - ексклюзивного дилера американської спецтехніки Caterpillar, представника брендів Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Berthoud, Bourgault, Gregoire Besson, Krampe, Capello, Rabe та інших. У статті про те, що сталося за ці 20 років і хто став причиною успіху.


2. НА ШЛЯХУ ДО СВІТОВИХ СТАНДАРТІВ

Продуктивність, надійність і ефективність використання обладнання - три кити, на які спирається в операційній діяльності будь-яке успішне підприємство. Реалізовуючи два перших, Caterpillar прагне знайти оптимальні рішення для допомоги своїм партнерам в поліпшенні з третьою складовою. Для цього вперше в СНД реалізується річна комплексна програма оцінки та підвищення кваліфікації операторів техніки Сat®.

Протягом року оператори будуть перебувати під контролем аналітичних систем, що постійно фіксуватимуть їх дії, і пильним наглядом сертифікованих фахівців. Детальніше про програму читайте в статті.


3. ЦЕППЕЛІН УКРАЇНА: СЕКРЕТ ВЕЛИКОГО УСПІХУ

До 20-річчя компанії Цеппелін Україна, редакція головного будівельного порталу України - Build Portal дізнавалася секрети успіху з перших вуст. На питання відповідали керівник відділу реклами Юлія Завадська і керівник підрозділу продажів вживаної техніки Андрій Король. У статті відповіді про те, як все починалося і що буде далі.


4. ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ КОМПАНІЇ CATERPILLAR: ДРОНИ

Компанія Caterpillar проводить активну розробку і тестування безпілотників для збору інформації про роботу спецтехніки. Інженери впевнені, що впровадження подібних рішень допоможе компаніям стати більш продуктивним, удосконалити процес прийняття бізнес-рішень і оптимізувати свої операції.


5. КУПІВЛЯ ВЖИВАНОЇ ТЕХНІКИ: ПИТАННЯ ТА ВІДПОВІДІ

Перед купівлею вживаної техніки покупець стикається з безліччю питань: як правильно вибрати машину для роботи, на які вузли і агрегати необхідно звернути увагу в першу чергу, які технічні нюанси потрібно врахувати і як уникнути типових помилок? Читайте статтю, щоб дізнатися відповіді!


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин