Про компанію

Cat® 320D2 GC – максимальна ефективність протягом усього терміну служби

Cat® 320D2 GC - максимальна ефективність протягом усього терміну служби

Гусеничний екскаватор Cat® 320D2 GC відрізняється високою надійністю, продуктивністю і економічністю. Експлуатаційна маса моделі - 20,8 т, за рахунок чого забезпечується висока стійкість і вантажопідйомність машини. Двигун Cat® C4.4 ACERT оснащений автоматичною системою впорскування палива, за рахунок якої паливо витрачається з максимальною ефективністю.

   

Гідравліка та навісне обладнання

Покращення гідравлічної системи машини 320D2 GC включають потужні, ефективні насоси змінного обсягу, розроблені і виготовлені компанією Caterpillar. Вони забезпечують витрату до 428 л/хв. Системи регенерації масла для контурів стріли і важеля копання передають використане масло з гідроциліндрів на їх протилежну сторону, скорочуючи необхідну витрату від головних насосів.

Стріла і важіль копання моделі 320D2 GC виконані у вигляді великогабаритних конструкцій коробчатого перетину з внутрішніми перегородками для поглинання скручуючих зусиль. Це забезпечує оптимальну міцність і чудову надійність. X-подібна рама, що складається з елементів коробчатого перетину, прекрасно витримує згинальні і скручуючі навантаження, а також розподіляє навантаження по основі машини.

Опорні катки гусеничної стрічки герметизовані для захисту від бруду, а змащувані гусениці збільшують термін служби ходової частини і значно знижують рівень шуму при русі.


Комфорт і безпека оператора

Кабіна машини 320D2 GC відмінно підходить для роботи операторів в будь-якій комплекції. Регулювання сидіння і джойстика також будуть цьому сприяти. Шумоізолююча кабіна допоможе працівнику відчувати себе комфортно і залишатися максимально зосередженим протягом всієї зміни. Потужна вентиляційна система забезпечує чисте повітря незалежно від виконуваних операцій.

З метою підвищення безпеки оператора, конструктори Caterpillar зробили вимикач двигуна, який припиняє подачу палива в разі аварійної ситуації, доступним з рівня землі.

Зручність технічного обслуговування/технології Cat®

Доступ до точок технічного обслуговування, включаючи насоси та фільтри, гусеничного екскаватора Cat® 320D2 GC забезпечений з рівня землі. Дверцята на задній лівій стороні машини забезпечують доступ до радіатора, маслоохолоджувача, проміжного охолоджувача наддувочного повітря і конденсатору системи кондиціонування.

Канали для взяття проб масла за програмою S•O•S (Scheduled Oil Sampling) дозволяють брати зразки моторного та гідравлічного масла, а також охолоджуючої рідини. Зручні отвори для підключення вимірювального обладнання до гідросистеми забезпечують безпечну і точну перевірку тиску в системі.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин