Про компанію

30 років успішного виробництва екскаваторів-навантажувачів від Caterpillar

30 років успішного виробництва екскаваторів-навантажувачів від Caterpillar

Сьогодні будь-яке масштабне будівництво складно уявити без землерийних і навантажувальних машин. Сучасні екскаватори-навантажувачі здатні виконувати різні серії робіт: від виїмки грунту і риття траншей до ландшафтних робіт. Тому винахід подібних машин можна сміливо назвати «дивом техніки XX століття».

До створення таких «чудес» у 1985 році приєдналася компанія Caterpillar, випустивши перший екскаватор-навантажувач моделі 416. І ось уже напротязі 30 років Caterpillar успішно виробляє на ринок екскаватори-навантажувачі. В цілому за цей час компанією було випущено більше 300 тисяч машин, які зараз успішно функціонують по всьому світу. Постійні інженерні розробки і удосконалення посприяли релізу 7 серій екскаваторів-навантажувачів.


Серія А:

Саме з випуску першої моделі 416 починається історія як серії А, так і екскаваторів-навантажувачів від компанії Caterpillar у цілому. Виробництво було засновано на території Великобританії, на заводі в місті Десфорд. Перші моделі оснащувалися поршневим насосом і регульованою в залежності від навантаження гідравлічною системою. Завдяки легкому управлінню, економічності у витраті палива і максимальному скороченню часу простою серія швидко стала популярною, і в 1988 році була випущена серія II як вдосконалена лінійка моделей серії А.

Серія B:

У 1989 році представлено нову модель екскаватора-навантажувача 446, що стала основою для розробки В серії. Сам же старт випуску анонсований у 1992 році. Конструктивною особливістю серії стало впровадження зігнутої екскаваторної стріли, завдяки чому з'явилася можливість здійснювати завантаження через перешкоди. Нова конструкція стріли і вузька рукоять забезпечують гарний огляд при виконанні робіт. Міцність, потужність, ефективність завантаження і глибина копання, що перевищує 5 м, зробили моделі серії В зручними для риття траншей.

Серія С:

У 1996 році успішні інженерні рішення, що застосовувалися при виробництві машин попередньої серії, стали основою для випуску нової С серії екскаваторів-навантажувачів від Caterpillar. Додатковою перевагою серії стало виключення необхідності виконання обслуговування осей, що дозволило істотно скоротити витрати часу на технічне обслуговування машин.

Серія D:

Початок XXI століття відзначився для компанії випуском нових моделей екскаваторів-навантажувачів. У 2001 році представлено серію D, основним інноваційним рішенням при запуску якої стало обладнання машин ковшем з можливістю повороту на 205 градусів, чого не зустрічалося раніше в галузі. Розширення попиту посприяло відкриттю виробничих потужностей в Бразилії (2001) і Індії (2003)

Серія E:

Початок випуску моделей серії Е припадає на 2006 рік. Основною перевагою нової серії стала модернізована кабіна з підвищеним рівнем комфортності та місткості. З 2010 року почалася локалізація для США виробництва екскаваторів-навантажувачів на заводі в Бразилії.

Серія F:

У 2012 році випущено нову серію F екскаваторів-навантажувачів від Caterpillar. Конструктивною інновацією стало впровадження шарнірно відхиляючихся радіаторів, що дозволяють спростити і прискорити технічне обслуговування. Завдяки значному скороченню часу простою машини серія завоювала велику популярність у споживачів.

Серія F2:

У 2015 році компанія запустила виробництво новітньої серії екскаваторів-навантажувачів F2. Машини цієї серії - приклад відмінного поєднання надійності, потужності, комфорту і досвіду роботи компанії Caterpillar. Екскаватори-навантажувачі F2 відрізняються простотою у користуванні і високою екологічністю, а також дозволяють скоротити витрати палива на 10% без втрати продуктивності.


Сьогодні техніка від Caterpillar вважається однією з найбільш універсальних у будівництві. Оптимальне поєднання ціни та якості дає можливість забезпечити комфорт оператора і на вищому рівні впоратися з усіма будівельними роботами на ділянці. Можливість легко управляти машиною, а також економність у витраті палива зробила екскаватор-навантажувач Cat® лідером в галузі функціональності машин і інженерних новинок, найбільш важливі з яких: включення повного приводу в русі, що дозволяє збільшити продуктивність і ефективність; вигнута екскаваторна стріла, що забезпечує ефективність завантаження і дозволяє здійснювати завантаження через перешкоди. У поєднанні з вузькою рукояттю це забезпечує гарний огляд під час риття траншей; Product link™ - це комплексна система віддаленого моніторингу та управління парком техніки з інтуїтивним інтерфейсом, що дозволяє збільшити продуктивність, знизити витрати і мінімізувати ризики.

Такий успіх у виробництві в першу чергу пов'язаний з прагненням компанії Caterpillar не зупинятися на досягнутому і вдосконалювати виробництво машин.

Сьогодні компанія Caterpillar виробляє 26 моделей екскаваторів-навантажувачів Cat на заводах у Великобританії, Індії та Бразилії.

Компанія «Цепелін Україна» в якості офіційного дилера Caterpillar активно розвиває свої торгові представництва по всіх областях України, а також створює мережу сервісних центрів. Стратегія компанії полягає в постійному вдосконаленні та розвитку з метою надання кращої техніки на кращих умовах для своїх покупців.

 


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин